Mellplasztika

Mellnagyobbítás

A mellnagyobbító beavatkozásokat olyan hölgyeknek ajánljuk, akik melleiket túl kicsinek, aránytalannak érzik testalkatukhoz képest. Ez fennállhat tinédzser koruk óta, vagy akár a szülést és szoptatást követően kissé megsorvadt emlőállomány következtében. A beavatkozás szintén alkalmas enyhe fokban megereszkedett mellek korrekciójára is.

Mellkisebbítés

A mellkisebbítő beavatkozásokat olyan hölgyeknek ajánljuk, akik mellüket túl nagynak érzik, teherként élik meg velük a mindennapokat. Az átlagosnál nagyobb idomok zavaróak lehetnek az öltözködésben, sportban, de akár az alvásban is. Hosszabb idő elteltével gerincproblémák és higiénés panaszok is felléphetnek.
Mellfelvarrás

Olyan hölgyeknak ajánljuk, akik a szülés vagy szoptatás, nagyobb testsúlyingadozás után úgy érzik, hogy mellük már nem a régi, vagy szimplán az idő múlásával megereszkedett. A beavatkozás során idegen anyagot nem használunk, hanem csak a saját szöveteket újraformázva remodelláljuk a mellet egy csinosabb vonalvezetés érdekében. Így a méret érdemben nem változik, csak új formát kap - természetesen a konzultáción közösen egyeztetett szempontok alapján.

Emlő aszimmetria

Olyan hölgyeknek ajánljuk, akiket nagyon zavar melleik nem azonos mérete, formája. Ez fennállhat tindézserkoruk óta, vagy nagyobb testsúlyingadozást követően is. A szépséghiba korrigálására szerencsére több módszerünk is van, a konzultáció során közösen találjuk ki a legmegfelelőbb megoldást. Ez lehet akár eltérő mértékű szilikonimplantátumok használata, de nagyobb emlők esetén felvarrás és kisebbítés kombinációja is.