Mellnagyobbítás diszkréten

Az elmúlt 20 évben a valóságshow-k, majd a közösségi média hatására a mellek elkezdtek növekedni. A statisztikák alapján elmondható, hogy ezen időtartam alatt körülbelül 150-200 köbcentivel nőtt az átlagos mellméret. Nagyon sokszor a hölgyek, ha az implantátumaikról beszélnek, köbcenti-versenybe keverednek egymással. Igen ám, csak az autó lökettérfogatával ellentétben, az emberi test esetében nem feltétlenül a nagyobb a jobb 🙂

Orvosként a mi felelősségünk, hogy a páciensek hosszútávú egészségi állapotát és közérzetét is figyelembe vegyük a megfelelő méret kiválasztásakor. A lenti képen egy vékony, sportos, fiatal anyuka látható, ahol mindössze 260cc méretű implantátumot használtunk mellnagyobbítás céljából. Ez sokaknak nagyon pici számnak tűnik, ellenben remekül mutatja, hogy az arányok fontosabbak az abszolút méretnél. Persze van akinek a testméretei kétszer-háromszor nagyobbat kívánnak meg, neki természetesen a nagyobb implantátum lesz az ideáis. Azt se felejtsük el, hogy a nap minden percében viselik a hölgyek a ciciket, alvásnál, sportolásnál, a mindennapi teendők során is kényelmesnek kell lenniük.

Tehát szerintünk nem az a lényeges, hogy melyik méret az, amelyik még “befér”, hanem hogy melyik lesz a legjobb választás az adott hölgynek.