Zsírleszívás
A zsírleszívás a tévhitekkel ellentétben fogyásra nem alkalmas módszer. Amire viszont tökéletes, a problémás, fogyásnak ellenálló, makacs területek szobrászatára. Tipikusan ilyen területek a has, derék, melltartópánt vonala, külsőcomb és belsőcomb területe, “integető” a felkaron, vagy a toka. Kezeléseink alkalmával lehetőség van Power Assisted Liposuction (vibrációs) illetve lézeres technikák alkalmazására is. A régi, csak vákuumot használó módszert ma már nem végezzük.
Lehetőség van az eltávolított zsír átültetésére is a hangsúlyozni kívánt területekre, akár az arc, akár a fenék területén. A lézeres módszer előnye a nagyobb hatékonyság, kevesebb és kisebb bevérzések, egyidejű bőrfeszesítési opció. A műtét során rejtett helyeken végzett apró bemeneti nyílások miatt varratokkal sem kell számolni.
Mivel a beavatkozást helyi érzéstelenítésben ambulánsan végezzük, előtte-utána éhezés sem szükséges, pár órányi pihenő és átkötés után kísérettel hazamehetnek pácienseink. Ezután speciális modelláló fehérnemű folymatos viselése minimum 1 hétig javasolt.
Ár: 1 tenyérnyi terület (ujjak nélkül számolva) 90 ezer forint

Kapcsolódó blogbejegyzések, előtte-utána képek: