Ránckezelés
Botox:

A botulinum toxin a Clostridium botulinum nevű baktérium által termelt természetes anyag, melyet régóta sikeresen alkalmaznak a gyógyászatban és az esztétikai arcfiatalító beavatkozások során is. A méreganyag segítségével az arc bizonyos mimikai izmainak időszakos bénításával ráncokat tudunk nyom nélkül eltűntetni. A hatás mértéke függ a beadás helyétől és a beadott mennyiségtől is, így nem jár együtt feltétlenül a sokak által rettegett kifejezéstelen arccal!
A hatás időtartama alatt – mivel az izmok nem tördelik a bőr szerkezetét – tökéletesen tud regenerálódni a bőr megfelelő hidratáló krémek alkalmazása mellett. A botox csak a beinjekciózott területen hat, nem szívódik fel, csak idővel lebomlik. Nem jut be a vérkeringésbe, így szisztémás mellékhatása nincs. A beadást a létező legvékonyabb tűvel végezzük, így szinte teljesen fájdalommentes 1-2 perc. Hatástartama átlagosan 3-6 hónap, melyet követően az izmok fokozatosan visszanyerik tökéletes funkciójukat.
Ár: szemkörnyék kb 40 ezer forint
szemöldökök közötti ráncok kb 35 ezer forint
homlok kb 55 ezer forint
Hyaluronsavas feltöltés:

A hyaluronsav természetes, a szervezetben is előforduló anyag, amely nem allergizál, nem csomósodik, teljes mértékben lebomlik és felszívódik 6-18 hónap leforgása alatt. A plasztikai beavatkozások során használjuk ráncok kisimítására, illetve bizonyos idomok – mint például az arcsont vagy az ajkak hangsúlyosabbá tételéhez. Különböző sűrűségű oldatok állnak rendelkezésükre a megfelelő hatás eléréséhez, az ideális keverék a pácienseinkkel történő konzultáció során határozzuk meg. Az ajkak feltöltéséhez érzéstelenítő gélt és vezetéses érzéstelenítést is alkalmazunk, hogy minél komfortosabbá tegyük a beavatkozást pácienseinkek.
Ár: 80 ezer forint /ml – ránctöltés esetén (hígabb oldat)
100ezer forint /ml – ajaktöltés esetén (sűrűbb oldat)

Saját zsírral való feltöltés:

Egyre népszerűbb a saját zsírszövetek felhasználása az esztétikai beavatkozásoknál. Ugyanúgy, mint a hyaluronsavas feltöltéseknél szinte bármilyen jellegű kontúrjavítára használhatjuk. Előnye a hyaluronsavval szemben a jóval tartósabb hatás. Hátránya pedig az esetleges asszimmetria, hiszen a zsírsejtek megtapadásai aránya bizonytalan, 30-70% között alakul.
Kérjük vegyék figyelembe, hogy dohányzó hölgyeknek az eljárás fokzott kockázatot jelent a hajszálér keringés rosszabb állapota miatt.
Ár: 150 ezer forinttól
Szálbehúzás:

Alkati sajátosságok alapján idősebb korban az arc bőre megereszkedhet, pszichésen zavaró lehet, hogy nem a megszokott arc néz vissza a tükörből. A plasztikai sebészet rengeteg lehetőséget ad az apróbb hibák korrigálására, ennek egyik eleme a thread-lifting technológia. Ennek során vékony, felszívódó fonalakat helyezünk az arc bizonyos területeibe, ezáltal feszesítve azokat az erővonalaknak megfelelően.
Ár: konzultáció során alakul ki (3000-5000 forint/szál)
Lézeres technikák:

Napjainkban egyre nagyobb igény mutatkozik a nem műtétes arcfiatalító kezelésekre, melyek bizonyos esetekben valóban nagyon szép eredményeket kínálnak pácienseinknek. Ilyen például a nagymúltú, orvosi lézerekkel foglalkozó Fotona cég által kifejlesztett vadonatúj technológia, a 4D arcfiatalító kezelés, amely az arc mélyebb rétegeiben is kifejti hatását. A lézer jó eredménnyel használható az alsó végtagi visszerek, valamint a bőrön kialakult striák kezelésére is. A lézeres kezelés ambulánsan történik, tű és vér nélkül, fájdalommentesen. A kezeléshez használt gép mindig egyedileg kerül beállításra a páciens igényeinek és egyedi érzékenységének megfelelően. Maga a beavatkozás nem fájdalmas, esetleg kellemetlen érzés lehet. Néhány napon keresztül a kezelt területet hidratálni kell, majd regenerációt segítő krémekkel ajánlott ápolni. 3-4 napig bőrpír, enyhe ödéma fenn állhat. A végleges eredmény 2-8 hét uán alakul ki, tartóssága körülbelül 2 év, de a kezelés természetesen ismételhető. Ezen az oldalon bővebb információt is talál, és jelentkezhet is a kezelésre. »
Ár: 170 ezer forinttól
UTIMS HIFU:

A High Intensity Focused Ultrasound, azaz Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang kezelés egy forradalmian új kezelési forma, ahol a kezelőfej úgy lett kialakítva, hogy a belőle kilépő ultrahang hullámok egy pontban fókuszálódjanak a bőr rétegeiben. Az ultrahang mechanikus rezgésbe hozza a sejteket, ami megemeli a szöveti hőmérsékletet. Abban az apró pontban, ahol a hullámok találkoznak, a hőmérséklet igen magasra emelkedik, és ilyen hő mellett kontorllált károsodás éri a sejteket. Az apró sérülések gyógyulási folyamata során friss elasztin és kollagén képződik 4-6 héten belül, illetve a “SMAS” réteg is feszesebbé válik a kezelés hatására. A beavatkozás nem fájdalmas, esetleg picit kellemetlen lehet. Pácienseink 2-3 hónap után láthatják a végleges eredményt, melyek egyéntől függően körülbelül 1-1,5 évig tartanak. A kezelés természetesen ismételhető.
Ár: 300 ezer forinttól