Has+mellplasztika kombinált műtét

Ez a műtéti típus megosztja a plasztikai sebész társadalmat. Egyesek nem tartják szerencsésnek a kombinácót, mások viszont még 2-3 műtéti típust is “bátran” hozzá társítanak.
A mi álláspontunk, hogy esztétikai céllal, altatásban végzett műtét – lehetőség szerint – ne haladja meg a 3 órás időtartamot. Azért fontos ezt az időt betartani, mert 3 óra után az emberi test a folyamatos műtéti tevékenység következtében drámai változásoknak lehet kitéve, sokkhatásként éli meg. Ezért igyekszünk csak olyan kombinált műtéteket vállalni, ahol ezt az időtartamot biztonsággal be tudjuk tartani. Ez mindenekelőtt a páciens érdekeit szolgálja!

A lenti képen egy kétgyermekes édesanya mellnagyobbító műtétjét végeztük midi hasplasztikával egybekötve – természetesen 3 órán belül 🙂 A képen látszik, hogy a császármetszés hegenek megfelelően, mélyen végeztük el a metszést, amely még egy kisebb bikini takarásában is meghúzódhat. Az ujjbegyni köldöksérvet speciális belső technikával oldottuk meg, így a köldök körül nincsen heg. A második kép 2 hónappal a műtét után készült, a hegek szépen gyógyulnak. A teljes folyamat közel egy évet is igénybe fog venni.