Vélemények, visszajelzések


Íme néhány a páciensek visszajelzéseiből – változtatás nélkül. A beavatkozások diszkrét jellege miatt természetesen neveket nem közlünk. Némelyik levél, van megható módon még festmény is. 


Dr. Varga Zsombor vélemények

“Tegnap műveszetterápias foglalkozáson vettem részt, ahol festettünk. A műtetem napját próbáltam ábrázolni. A képen látható édesanyám, apukám..és termeszetesen Zsombor doktor úr is.”

“Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel és a munkájával, kedvességével. Köszönöm!”

“Valóban érdemes volt megcsináltatni ezt a műtétet. Főleg ha van egy ilyen varázskezű Doktor.”

“A műtét rendben ment, a rettegett injekciók sem fájtak. Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. Szeretném megköszönni Önöknek a kedvességüket, türelmüket!”

“Örökké hálás vagyok a kiváló doktor úrnak aki 2017-ben operált és most a kontroll mell ultrahang vizsgálaton a doktornő nem találta mütéti heget. Ennél nagyobb elismerés nem kell.”

“Varga Doktor Úr nagyon szép munkát végez! Bátran merem ajánlani annak, aki gondolkodik ilyen beavatkozáson. Nagyon megbízható és alapos, kedves, barátságos, ami nagyon fontos.”

“Örülünk,hogy a “sors” a Dr Úr-hoz vezetett! Tökéletes munkát végzett rajtam, ami a gyógyulásom alapja volt. Várom a következő közös munkát 😉 Másra nem is bíznám magam ♥️”

“Legalább egy hely, ahol tényleg a beteg az első!”

“Az aranykezű Doktor úr!”

“Az Ön kisugárzása és egész lénye nagy hatással volt ránk. Az első találkozásunknál éreztük, hogy minden a lehető rendben lesz jó helyen és jó kezekben vagyunk. Számunkra Ön az év embere! Mindent köszönünk”

“Amikor az emberség az alázattal találkozik. Amikor a humor és a lazaság az intelligenciával. Végtelenül figyelmes orvos, aki az előkészületektől a műtéten át, a felépülés minden pillanatában fogja páciense kezét. Köszönöm Doktor Úr.”

“Mihelyst kezet fogtam vele a bemutatkozásnál…Egyből éreztem, hogy az életemet is rá bíznám 🙂 Rendkívűl pozitív ember, nagyon jó orvos :)”

“Köszönöm szépen! Hálás leszek, amíg élek!!! Brutális, ahogy kinéztem…” 😀

“Rendkívül kedves, figyelmes, nagyon jó orvos! Még a kellemetlen beavatkozásokat is kellő tapintattal kezeli, csakis csupa pozitív!!!”

“A legkedvesebb, legtapintatosabb orvos, akit ismerek! A kényes témakat is rendkívül lazán kezeli, amitől a beteg képes maximálisan feloldódni. Kellő időt fordít a betegre, első találkozásnál tudtam, h minden a lehető legnagyobb rendben lesz! Így is lett! :)”

“Nagyon jó orvosnak tartom életemben nem találkoztam még ilyen rendes kedves alapos orvossal az életemet változtatta meg. A legelső találkozásunknál éreztem hogy benne megbízhatók és vigyázni fog rám. Mindent köszönök neki és nagyon jó egészséget kívánok a munkájában sok sikert és sok eredményt.”

“Közelmúltban műtötte az arcomat. Gondos, alapos és nagyon kedves, segítőkész, sorolhatnám reggelig. Szóval ha valakinek terve van vele, az nyugodtan rábízhatja magát.”

“Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam a műtétbe és külön öröm, hogy Dr. Varga Zsombor az orvosom!”

“Mivel nem hiszek a véletlenekben, de a megérzéseimben annál inkább tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Ezért minden bizalmat megszavaztam Önnek, mert éreztem, hogy Én is fontos vagyok nem csak a betegség legyőzése mindenáron. Ami olyan erőt adott, hogy nem voltak kétségeim a gyógyulásomat illetően. A jelenlegi eredmények alapján életem egyik legjobb döntése volt. Meglehet, hogy így leírva nem olyan varázslatos vagy csak egy kis csillámpor hiányzik, de Nekem egy CSODA volt.”