Vélemények, visszajelzések


( Íme néhány a páciensek visszajelzéseiből - változtatás nélkül. A beavatkozások diszkrét jellege miatt természetesen neveket nem közlünk. Némelyik levél, van megható módon még festmény is. )


“A Doktor Úrnak aranyból vannak a kezei, profi szakember és nem utolsó sorban empatikus, türelmes, alapos… Éva pedig a segítőkészségével, végtelen kedvességével, csengő-bongó hangjával azonnal szimpatikussá vált, még látatlanban is. Szuper csapat 🤩🥰👏

“Hálásan köszönöm, visszaadta a női önérzetem ❤
Életem legjobb döntése volt,hogy Önt választottam. A megérzéseim még soha nem csaptak be. Tényleg arany keze van, mint ahogyan a híre járja Önről 🥰

“Alakulok és nem győzök hálával gondolni Önre ❤🤩Nagyon szépséges lesz a hegem, vékony, szép, íves.
Köszönöm szépen! 🙏

“Csak azert írom le, mert el kell hogy mondjam: az Art Medic csapata egy angyal csapat.
Minden téren: emberileg, hozzáállásban, mindenki egy tündér.
Minden elismerésem a csapatnak ott nálatok.
Csak szép emlékeim vannak ❤️

“Hálával telt meg akkor és azóta is a szívem, és minden szót kevésnek érzek most, hogy átadjam mindazt ami bennem volt akkor és van máig. Azt gondolom, hogy minden bizonnyal a Jóisten áldása van a tehetségén, a hozzáállásán, a kezén, a lelkén.”

“Mivel nem hiszek a véletlenekben, de a megérzéseimben annál inkább tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Ezért minden bizalmat megszavaztam Önnek, mert éreztem, hogy Én is fontos vagyok nem csak a betegség legyőzése mindenáron. Ami olyan erőt adott, hogy nem voltak kétségeim a gyógyulásomat illetően. A jelenlegi eredmények alapján életem egyik legjobb döntése volt. Meglehet, hogy így leírva nem olyan varázslatos vagy csak egy kis csillámpor hiányzik, de Nekem egy CSODA volt.”

“Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam a műtétbe és külön öröm, hogy Dr. Varga Zsombor az orvosom!”

“Közelmúltban műtötte az arcomat. Gondos, alapos és nagyon kedves, segítőkész, sorolhatnám reggelig. Szóval ha valakinek terve van vele, az nyugodtan rábízhatja magát.”

“Nagyon jó orvosnak tartom életemben nem találkoztam még ilyen rendes kedves alapos orvossal az életemet változtatta meg. A legelső találkozásunknál éreztem hogy benne megbízhatók és vigyázni fog rám. Mindent köszönök neki és nagyon jó egészséget kívánok a munkájában sok sikert és sok eredményt.”

“A legkedvesebb, legtapintatosabb orvos, akit ismerek! A kényes témakat is rendkívül lazán kezeli, amitől a beteg képes maximálisan feloldódni. Kellő időt fordít a betegre, első találkozásnál tudtam, h minden a lehető legnagyobb rendben lesz! Így is lett! :)”

“Rendkívül kedves, figyelmes, nagyon jó orvos! Még a kellemetlen beavatkozásokat is kellő tapintattal kezeli, csakis csupa pozitív!!!”

“Köszönöm szépen! Hálás leszek, amíg élek!!! Brutális, ahogy kinéztem…” 😀

“Mihelyst kezet fogtam vele a bemutatkozásnál…Egyből éreztem, hogy az életemet is rá bíznám 🙂 Rendkívűl pozitív ember, nagyon jó orvos :)”

“Amikor az emberség az alázattal találkozik. Amikor a humor és a lazaság az intelligenciával. Végtelenül figyelmes orvos, aki az előkészületektől a műtéten át, a felépülés minden pillanatában fogja páciense kezét. Köszönöm Doktor Úr.”

“Az Ön kisugárzása és egész lénye nagy hatással volt ránk. Az első találkozásunknál éreztük, hogy minden a lehető rendben lesz jó helyen és jó kezekben vagyunk. Számunkra Ön az év embere! Mindent köszönünk”

“Az aranykezű Doktor úr!”

“Legalább egy hely, ahol tényleg a beteg az első!”

“Örülünk,hogy a “sors” a Dr Úr-hoz vezetett! Tökéletes munkát végzett rajtam, ami a gyógyulásom alapja volt. Várom a következő közös munkát 😉 Másra nem is bíznám magam ♥️”

“Varga Doktor Úr nagyon szép munkát végez! Bátran merem ajánlani annak, aki gondolkodik ilyen beavatkozáson. Nagyon megbízható és alapos, kedves, barátságos, ami nagyon fontos.”

“Valóban érdemes volt megcsináltatni ezt a műtétet. Főleg ha van egy ilyen varázskezű Doktor.”

“Örökké hálás vagyok a kiváló doktor úrnak aki 2017-ben operált és most a kontroll mell ultrahang vizsgálaton a doktornő nem találta mütéti heget. Ennél nagyobb elismerés nem kell.”

“A műtét rendben ment, a rettegett injekciók sem fájtak. Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta. Szeretném megköszönni Önöknek a kedvességüket, türelmüket!”

“Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel és a munkájával, kedvességével. Köszönöm!”

“Nagyon elégedett vagyok a zsírleszívással, életemben először oldalra hajolva végig látom a lábamat!! Ez merőben új élmény nekem, nagyon jó döntés volt, egy másodpercig nem bántam meg!”

“Tegnap műveszetterápias foglalkozáson vettem részt, ahol festettünk. A műtetem napját próbáltam ábrázolni. A képen látható édesanyám, apukám..és termeszetesen Zsombor doktor úr is.”

“Kedvenc Doktor úr!
A héten lenne aktuális a 3 hónapos kontrollom. Amennyire meg tudom ítélni, minden rendben van, így nem látogatnám meg, és amit elmondanék valószínű személyesen nem is tudnám. Nem részletezem, mennyire kimaradtam a saját életemből amiatt, mert a külsőm és az ehhez társuló lelki folyamatok ‘bezártak’ de szeretném ha tudná: nagyon hálás vagyok Önnek minden áldott nap, mert az én életemben életminőséget teremtett. Feltétel nélküli bizalmat adtam és nem csalodtam. Szívemből köszönöm hogy ‘csak végezte a munkáját’.”

“Újra barátom lett a tükör…az eredmény minden várakozásomat felülmúlta!”

“Kedves Varga Zsombor Doktor Úr!
Hálásan köszönöm, a sikeres és precíz beavatkozást. Az Ön személyében egy rendkívül lelkiismeretes, kedves, figyelmes, törődő orvost ismertem meg. Problémámmal számos plasztikai sebészt felkerestem, de sikertelenül jártam, ezért nagyon örülök, hogy megtaláltam a doktor urat. Szakértelmével és profizmusával megvalósította a sikeres műtétet, ezzel létrehozva azt, amit mindig is szerettem volna!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, a tökéletes munkáját.
Mindenkinek csak ajánlani tudom! További sok sikert kívánok Önnek!”