Arc- és nyakplasztika
Arcplasztika:
Alkati sajátosságok alapján idősebb korban az arc bőre megereszkedhet, pszichésen zavaró lehet, hogy nem a megszokott arc néz vissza a tükörből. A plasztikai sebészet rengeteg lehetőséget ad az apróbb hibák korrigálására, ám idővel egyre fogynak az eszközeink. Ha gyorsan szeretnének pácienseink nagy eredményt elérni, továbbra is az arcplasztika nyújt végleges megoldást.
Fülplasztika:

Az elálló fül olyan apró szépséghiba, amely sok páciensünk életét keserítette meg egészen addig, amíg rá nem szánták magukat az operációra. Szerencsére ez a probléma egy rövid műtéttel orvosolható már egészen fiatal korban is – akár 10 éves kortól végezzük.

Orrplasztika:

Az orr formája érzékeny téma, ritkán érzik sajátjukat tökéletesnek a hölgyek. Pedig az orr az egyéniség egyik legfontosabb kifejezője, a karakter talán legegyedibb meghatározója. Így csak nagyon óvatosan, indokolt esetben szabad csak megbolygatni a természetes, veleszületett sziluettjét. Tehát, ha az orr az arc harmóniáját megtöri, valóban érdemes lehet elgondolkodni egy orrplasztikai műtéten. Ez lehet veleszületett, de akár traumás eredetű sérülést követően is felmerülhet
Felső szemhéjplasztika:

Alkati sajátosságok alapján a felső szemhéj bőre már akár 40 éves kor körül is megereszkedhet. Pácienseink szomorúan panaszolják, hogy szemük elvesztette régi, fiatalos tekintetét. A későbbiekben a lelógó bőr látótérkiesést is okozhat. A felső szemhéjon végzett plasztikai bevatkozás csodát tud művelni az arccal, a lélek tükre új esélyt kap a tündöklésre.

Alsó szemhéjplasztika:

Az egyik legzavaróbb változás amit az idő elmúlása okoz a hölgyek arcán az alsó szemhéj megereszkedése, táskaszerű lógása. Ezen a területén nagyon óvatosan kell eljárni a műtétes eljárásokkal, hogy ideális eredményt kapjunk. Az egyéni különbségekből adódóan szükség lehet bőr-, és zsírfelesleg eltávolítására, a zsírfelesleg redisztribúciójára, vagy akár kontúrhiány esetén saját zsír átültetésére is.