Arcplasztika
Arcplasztika:
Alkati sajátosságok alapján idősebb korban az arc bőre megereszkedhet, pszichésen zavaró lehet, hogy nem a megszokott arc néz vissza a tükörből. A plasztikai sebészet rengeteg lehetőséget ad az apróbb hibák korrigálására, ám idővel egyre fogynak az eszközeink. Ha gyorsan szeretnének pácienseink nagy eredményt elérni, továbbra is az arcplasztika nyújt végleges megoldást.
Felső szemhéjplasztika:

Alkati sajátosságok alapján a felső szemhéj bőre már akár 40 éves kor körül is megereszkedhet. Pácienseink szomorúan panaszolják, hogy szemük elvesztette régi, fiatalos tekintetét. A későbbiekben a lelógó bőr látótérkiesést is okozhat. A felső szemhéjon végzett plasztikai bevatkozás csodát tud művelni az arccal, a lélek tükre új esélyt kap a tündöklésre.

Alsó szemhéjplasztika:

Az egyik legzavaróbb változás amit az idő elmúlása okoz a hölgyek arcán az alsó szemhéj megereszkedése, táskaszerű lógása. Ezen a területén nagyon óvatosan kell eljárni a műtétes eljárásokkal, hogy ideális eredményt kapjunk. Az egyéni különbségekből adódóan szükség lehet bőr-, és zsírfelesleg eltávolítására, a zsírfelesleg redisztribúciójára, vagy akár kontúrhiány esetén saját zsír átültetésére is.

Fülplasztika:

Az elálló fül olyan apró szépséghiba, amely sok páciensünk életét keserítette meg egészen addig, amíg rá nem szánták magukat az operációra. Szerencsére ez a probléma egy rövid műtéttel orvosolható már egészen fiatal korban is - akár 10 éves kortól végezzük.

Orrplasztika:
Az orr formája érzékeny téma, ritkán érzik sajátjukat tökéletesnek a hölgyek. Pedig az orr az egyéniség egyik legfontosabb kifejezője, a karakter talán legegyedibb meghatározója. Így csak nagyon óvatosan, indokolt esetben szabad csak megbolygatni a természetes, veleszületett sziluettjét. Tehát, ha az orr az arc harmóniáját megtöri, valóban érdemes lehet elgondolkodni egy orrplasztikai műtéten. Ez lehet veleszületett, de akár traumás eredetű sérülést követően is felmerülhet