Vélemények


Íme néhány a páciensek visszajelzéseiből. A beavatkozások diszkrét jellege miatt természetesen neveket nem közlünk.


“Amikor az emberség az alázattal találkozik. Amikor a humor és a lazaság az intelligenciával. Végtelenül figyelmes orvos, aki az előkészületektől a műtéten át, a felépülés minden pillanatában fogja páciense kezét. Köszönöm Doktor Úr.”

“Mihelyst kezet fogtam vele a bemutatkozásnál…Egyből éreztem, hogy az életemet is rá bíznám 🙂 Rendkívűl pozitív ember, nagyon jó orvos :)”

“Rendkívül kedves, figyelmes, nagyon jó orvos! Még a kellemetlen beavatkozásokat is kellő tapintattal kezeli, csakis csupa pozitív!!!”

“A legkedvesebb, legtapintatosabb orvos, akit ismerek! A kényes témakat is rendkívül lazán kezeli, amitől a beteg képes maximálisan feloldódni. Kellő időt fordít a betegre, első találkozásnál tudtam, h minden a lehető legnagyobb rendben lesz! Így is lett! :)”

“Nagyon jó orvosnak tartom életemben nem találkoztam még ilyen rendes kedves alapos orvossal az életemet változtatta meg. A legelső találkozásunknál éreztem hogy benne megbízhatók és vigyázni fog rám. Mindent köszönök neki és nagyon jó egészséget kívánok a munkájában sok sikert és sok eredményt.”

“Közelmúltban műtötte az arcomat. Gondos, alapos és nagyon kedves, segítőkész, sorolhatnám reggelig. Szóval ha valakinek terve van vele, az nyugodtan rábízhatja magát.”

“Életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam a műtétbe és külön öröm, hogy Dr. Varga Zsombor az orvosom!”

“Nagyon jó orvosnak tartom életemben nem találkoztam még ilyen rendes kedves alapos orvossal az életemet változtatta meg.A legelső találkozásunknál éreztem hogy benne megbízhatók és vigyázni fog rám. Mindent köszönök neki és nagyon jó egészséget kívánok a munkájában sok sikert és sok eredményt.”

“Mivel nem hiszek a véletlenekben, de a megérzéseimben annál inkább tudtam, hogy a lehető legjobb helyen vagyok. Ezért minden bizalmat megszavaztam Önnek, mert éreztem, hogy Én is fontos vagyok nem csak a betegség legyőzése mindenáron. Ami olyan erőt adott, hogy nem voltak kétségeim a gyógyulásomat illetően. A jelenlegi eredmények alapján életem egyik legjobb döntése volt. Meglehet, hogy így leírva nem olyan varázslatos vagy csak egy kis csillámpor hiányzik, de Nekem egy CSODA volt.”